AUTOHAKU

Ympäristöystävällinen autoilu

Mitä sinulle on autoilun ekologisuus?

Beelyllä on tarjolla paljon ympäristöystävällisiä autoja – laajasta valikoimastamme löytyy mm. hybridejä, kaasuautoja ja sähköautoja. Näiden lisäksi kannattaa huomioida esimerkiksi päästöt ja auton kulutus. Vähäpäästöisiksi autoiksi voidaan lukea autot, joiden hiilidioksidipäästöt ovat alle 100g. Voit tarkistaa nämä tiedot kunkin auton sivulta.

Meille ympäristöystävällisyys on lisäksi paljon muutakin.

Meille ympäristöystävällisyys on myös tarpeen mukaista liikkumista, autoilua joka joustaa elämäntilanteesi mukaan. Riittäisikö sinulle juuri nyt näppäränkokoinen, pienikulutuksinen auto kaupunkikäyttöön? Tai voisitko tehdä joitakin matkoja jalan tai pyörällä? Tuntuisiko autoilu kuukausimaksulla sinulle fiksummalta vaihtoehdolta kuin pitkäaikainen auton omistaminen ja siihen sitoutuminen? Autoilu kuukausimaksulla tarjoaa sinulle vapauden päivittää Beelysi tarpeidesi mukaan uuteen tai luopua siitä, jos et autoa enää arjessa tarvitsekaan.

Uskomme Beelyllä, että melkein uusien, vähän käytettyjen autojen käyttäminen on viisasta ja tukee osaltaan kiertotalouden ajatusta. On kestävää ja taloudellista ajattelua ettei aina hankikaan sitä uunituoreinta juttua. Toisaalta on myös viisasta hankkia auto, joka on juuri ”vähän käytetty” ja siten usein päästöttömämpi ja turvallisempi valinta kuin vanhemmat kohteet. Näin saamme Suomenkin autokantaa koko ajan uusittua!

Toki on myös kestävää, että autoa pidetään järkevä aika –meidän mielestämme Beely sopimuksen 12kk minimikesto on juuri tällainen. Se tarjoaa hyvin vapautta ja huolettomuutta arkeen ja samalla tukee autonvaihdon fiksua kiertoa.

Alle olemme valinneet omat suosikkimme ympäristöystävällisistä autoista. Poimi täältä omasi!

Valikoimamme autot

Ford Fiesta

1,0 EcoBoost Hybrid (mHEV) 125hv M6 Titanium 5-ovinen 2020 13 tkm Manuaali

Lappeenranta

Alkaen 376 €/kk

Tutustu

Hyundai IONIQ PLUG-IN

2019 14 tkm Automaatti

Lohja

Alkaen 520 €/kk

Tutustu

BMW i3

2019 19 tkm Automaatti

Lahti

Alkaen 444 €/kk

Tutustu

Tesla Model 3

2020 22 tkm Automaatti

Tampere

Alkaen 868 €/kk

Tutustu

Toyota C-HR

2017 25 tkm Automaatti

Espoo

Alkaen 437 €/kk

Tutustu

Toyota AURIS

1,8 Hybrid Active Edition 2018 36 tkm Automaatti

Espoo

Alkaen 413 €/kk

Tutustu