AUTOHAKU

Keitä olemme?

Auto on tavalliselle ihmiselle arjessa mitä tärkein väline. Sen pitää toimia, olla turvallinen ja käyttäjänsä tarpeisiin sopiva. Monille myös auton merkki, ulkonäkö ja ominaisuudet ovat tärkeitä. Siitä huolimatta, useimmat tavalliset ihmiset käyvät mieluummin hammaslääkärissä kuin pohtivat auton ostamiseen, vaihtamiseen ja huoltamiseen liittyviä vaihtoehtoja.  

Miksi tavallisen ihmisen pitäisi omistaa autonsa? Tästä kysymyksestä sai alkunsa Beely. Beelyn tiimin toi yhteen ajatus palvelusta, joka mahdollistaa ihmiselle oman auton, ilman omistamisen murheita. Halusimme, että Beelyt ovat kohtuuhintaisia ja sopimusaika joustava. Tästä syystä halusimme toteuttaa Beely-palvelun vähän käytetyillä autoilla, rajoittaa valikoiman huolellisesti huollettuihin autoihin, ja automerkkeihin, jotka säilyttävät hyvin arvonsa.

Idea lähti lentoon, kun saimme kumppaneiksemme useita eturivin autoliikkeitä. Yhdessä heidän kanssaan lähdimme kehittämään Beely-palvelua. Beelyt tulevat kumppaneidemme myyntivarastoista. Kehitimme yhdessä mallin, jossa Beely-sopimuksen voi tehdä verkossa, tai kumppaneidemme toimipisteissä. Beelyn voi noutaa suoraan kumppaniltamme, tai tilata myös kotiinkuljetuksella omaan osoitteeseen. 

Kiitos, kun olet tullut tutustumaan palveluumme. Olemme vasta matkamme alussa. Vaikka olemme yrityksenä nuori, ponnistamme vahvasti eteenpäin. Beelyn osakkaina ovat mm. LähiTapiola-ryhmä (Turva), Avanto Group ja avainhenkilöt. Tavoitteenamme on kasvaa toimialamme asiakaslähtöisimmäksi toimijaksi. Jos haluat tuupata meitä eteenpäin tällä tiellä, kerro meille omat mielipiteesi ja parannusehdotuksesi. Otamme avun kiitollisina vastaan. 

        

 

Ystävällisin terveisin, 
Beely-tiimi

 

Yhteystiedot:

Pertti Pigg

Toimitusjohtaja (CEO)

+358 50 568 8266

Veli-Pekka Voutilainen

Myyntijohtaja (CSO)

+358 41 536 8000

Jonna Hiltunen

Markkinointijohtaja (CMO)

+358 46 876 1695

Hannu Kananen

Jälkimarkkinointipäällikkö (Manager, After Sales and Customer Service)

+358 50 502 8117

Pekka Nuutinen

Kehitysjohtaja (Development Manager)

+358 400 617 847

Wilhelmiina Tevio

Asiakaskokemusjohtaja (CXO) & Tech PO

+358 50 591 4357